Meningen over mijn boek

Boek

Ik ben heel blij met het boek. Het is heel helder geschreven en de uitkomsten zijn zelfs schokkend te noemen. Ik bedoel dat artsen en voedingsexperts niet altijd de uitkomsten van onderzoek volgen.

Mw. A. te D., onbekend

Ik heb het boek in 1 zucht uitgelezen. Het is een prachtige samenvatting van wat ik de afgelopen vier jaar heb geleerd over voeding en leefstijl. Ik hoop dat veel mensen je boek gaan lezen.

Mw. M. A., onbekend

Ik zal het niet snel zeggen maar nu zeg ik het toch echt: "Dit boek veranderde mijn leven". Mijn kijk op voeding en gezondheid is nu nóg duidelijker geworden en ik laat me niet langer misleiden door sprookjes en fabeltjes van de overheid, slecht geïnformeerde medici en de levensmiddelenindustrie. Wil jij graag gezond oud worden óf je huidige gezondheidsklachten te lijf gaan? Dan is dit boek een must. Laat je niet langer misleiden door verkooppraatjes en achterhaalde fabeltjes, maar zoek zélf uit hoe het werkelijk zit. Kom in actie en zorg voor jezelf!

Martine vd B. te H., culinair publicist

Dit geweldige boek zou standaardwerk moeten zijn op iedere opleiding voor gezondheid en voeding, van geneeskunde tot diëtetiek en alles wat daar raakvlakken mee heeft.

Drs. K. te L., Arts

Wat ik o.a. aan het boek heel goed/overtuigend vind is dat je wetenschapsbevindingen vanuit een historisch en globaal perspectief bekijkt, waardoor de stellige conclusies op grond waarvan de richtl. GV vastgesteld zijn, gerelativeerd en ook weerlegd worden. Het heeft mijn kritisch bewustzijn enorm aangewakkerd!

Mw. T.H. te D., Diëtiste

Ik vind dit een buitengewoon helder boek. Toen ik afgelopen zomer ontdekte dat ik mogelijk een begin van diabetes 2 had, heb ik onmiddellijk de koolhydraten grotendeels uitgebannen. Dat heeft geweldig geholpen en inmiddels loop ik dat risico niet meer.

Hr.H. de M. te A.

Ook voor eten: “dit kan niet waar zijn” Joris Luyendijk beschreef hoe het financiële systeem er niet op uit is iedereen het beste af te laten zijn. Dat blijkt ook voor je voeding zo te zijn… In dit boek lees je (begrijpelijk) hoe je lijf nou echt omgaat met voeding, wat daarover bekend is en wat je met goede voeding zelf kunt doen aan je eigen gezondheid. Steeds onderbouwd door verwijzingen naar solide wetenschappelijk onderzoek, zodat dit niet ‘de zoveelste’ verzameling losse claims is. Praktische adviezen over welke dingen wel en niet bijdragen aan je gezondheid: Je eet lekkerder en het is ook nog beter voor je lijf! ----

Hr.E.B te U.

Voor praktisch gebruik is de hoeveelheid informatie wel erg veel, maar informatie over een specifieke voedingsstof of vitamine is snel te vinden.

Louise S. te D.

Wat een uitgebreid overzicht! De ‘adviezen’ waarmee we dagelijks om de oren worden geslagen, worden in toegankelijke taal besproken en bevestigd of ontzenuwd op basis van een indrukwekkend aantal wetenschappelijke publicaties.

Mw. T. vd V. te W.

Eindelijk een boek waar ik echt wijzer van word over gezonde voeding. Ook heel prettig en makkelijk leesbaar!

Marja van D. te M., verpleegkundige